insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Hösten är här

Allmänt Permalink0
Och med den åker kläderna på igen. Jag saknar sommarens sol och värme så jag slapp ha kläder på mig. Men jag älskar hösten med dess regn och stormar och tidiga kvällar. Det är så mysigt att gosa ner sig i sängen och ligga och lyssna på regnet och vindens sus i träden.

Den betydligt lägre utetemperaturen leder också till ett svalare sovrum. Fönstret står öppet dag som natt eftersom det även är katternas utgång till sin rastgård. Sambon är en riktig "fröskylling" men jag sover bättre ju svalare det är. Fick har vi beslutat av vi ska sätta in en kattlucka istället, så fönstret inte ska behöva vara öppet så mycket.
Vi har utökat kullen med katter till 4 stycken nu. För cirka en månad sedan räddade vi en utsvulten och förvildad liten kattunge som gick här och skrek.
Han fångades in, avmaskades, avlusades, badades och matades och fick namnet Kit. Så nu har vi 4 små pälsklingar här hemma 🙂

Annars har det väl inte hänt så mycket. 
Jag var djur-och husvakt i Hedenhös när brorsan med familj var på semester så då spenderade jag 10 underbara dagar helt själv långt ut i skogen med bara 2 hundar, 2 katter och en kanin som sällskap. Det var rena drömmen 😍 Givetvis var det skönt att komma hem igen, men så skönt det var att inte ha nån nämnvärd mänsklig kontakt på en hel vecka. Det gör jag gärna om. 
Till top