insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Då gör vi ett nytt försök

Allmänt Permalink0
Min sjukskrivning gick ut i söndags så nu är det meningen att jag ska jobba på 100% igen. Detta håller jag förvisso inte med om så ekonomin får fortsätta lida.
Jag har iallafall börjat jobba igen. Hos min gamla brukare. Vi gör ett nytt försök. 
Det var meningen jag skulle jobba först imorgon, men dagens assistent blev sjuk så då fick jag frågan om jag kunde hoppa in. Jag har sagt att jag nu jobbar max 8 timmar per pass och inte mer än max 3 pass i veckan. Så idag jobbade jag 11-16 och imorgon och nästa fredag blir det 16-22. En bra början tycker jag. 

Mannen jobbar på för fullt, jag har kommit igång igen och Lilltösen jobbar också för fullt. Så det ska nog kunna bli en fortsatt bra sommar.

Vi åker ner till naturistbadet så ofta vi kan och badar. Det är så underbart skönt i vattnet nu när det varit varmt så länge. 

Fotbolls-vm är snart slut och tyvärr kom vi inte så långt som jag hade önskat. En heller fick jag min vilja igenom till finalen. Jag hade velat att Frankrike och England skulle möta varandra, men nu hoppas jag istället att Kroatien vinner 🙂
Till top