insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Quia in Aeternum

Allmänt Permalink0
För all Evighet
 
Oj vilken dag jag har haft. Började med att klockan ringde 9 för vi skulle gå på en husvisning kvart i 11. Ett mysigt hus med en underbart stor trädgård. Dock gillade min Älskade inte huset lika mycket som jag gjorde :)
 
Väl hemma så stängde jag av hjärnan och bara chillade medan Hjärtat höll på i köket. Han hade bestämt att vi skulle ha familjemiddag idag och han skulle fixa allt. Inte mig emot :)
 
Stortösen har en vän här så vi blev 5 i familjen idag. Lilltösen kom vid 6-tiden och då serverades förrätten som blev en riktigt god Skagen toast.
Huvudrätten bestod av en helstekt fläskytterfilé (benfri kotlettrad) med hasselbackspotatis och hemgjord chilibearnaise. 
Efter maten var vi alla så ordentligt mätta så min Älskade föreslog att vi skulle gå ut en sväng. Typ köra ner till stranden för att kolla stjärnor. Jag älskar havet så givetvis tyckte jag det var en bra idé. Väl nere sprang barnen iväg och "jagade pokemons" medan jag och Mannen tittade på stjärnor och bara nöjt av att höra vågorna.
 
Efter en stund tycker han att vi ska leta upp ungarna så vi kan köra hem. Nere på stranden har då barnen tänt marchaller och Lilltösen spelar musik och sjunger. Stortösen och kompisen står på andra sidan och bara ler. När jag hör vad Lilltösen sjunger så förstår jag vad som är på gång. Hon sjunger "Take me to church". <3
 
Min älskade sambo tar mina händer, går ner på knä och frågar om jag kan tänka mig att leva med honom resten av vårt liv. Med blossande kinder och rinnande tårar säger jag lyckligt "ja" och får då ringen på fingret. 
 
Jag är SÅÅÅÅ lycklig och jag älskar honom så vanvettigt mycket!!
 
 
Till top