insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Den gågna veckan

Allmänt Permalink0

I torsdags var det tio månader sedan som jag och min högt älskade sambo blev tillsammans. Det var oväntat för oss bägge två att det skulle bli så här, men jag är så himla lycklig att det blev så. Efter julshoppingen på Väla (dumt när jag har influensa, jag vet) fick jag en vacker blombukett av honom. Han skämmer verkligen bort mig ❤ 


Igår hade vi det traditionella julfirandet med mina syskon och idag fortsatte traditionen med att vi gick upp kl 9 allihop och samlades sen kring granen för julklappsutdelning. Oj så många klappar jag fick. Bland annat ett vackert halsband i silver med Livets Träd i berlocken. Min älskade sambo hade köpt detta till mig. 

Vid lunch var det dags att lämna barnen hos deras far. Vi drack lite glögg och gav varandra julklappar och pratade och hade det mysigt. Vi fick en eldningskorg i julklapp. Precis vad vi ville ha 😊

När vi sen kom hem så startade vi med middagen och kollade sen Kalle och "Kan du vissla, Johanna" innan maten den var klar. Det blev dansk flæskesteg med brunede kartofler, gräddsås, rödkål och äpplemos. Och riktigt krispig svål. Jösses så gott. Årets godaste middag utan tvekan. 

Och nu blir det soffmys med min älskade man resten av kvällen. 

God Jul allihop!! 

Till top