insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Tydligen sen på det

Allmänt Permalink0
Ni vet när kvinnor blir lite äldre. När man plötsligt börjar svettas utan anledning. Tantbrus, kärringasvallningar och allt annat det kallas. Nu har det "drabbat" mig.

Pratade med min ömma moder om det och tydligen var det "på tiden". Både mamma och mormor kom i klimakteriet i slutet av 30-års åldern eller precis i början av 40 så att jag hunnit bli 45 är tydligen "sent" 🙂

Än så länge har jag inga större problem. Visst är det lite jobbigt att svetten börjar rinna trots att det inte är så himla varmt, trots att jag bara sitter helt still helt (host) naken så börjar jag svettas. Det är ganska fascinerande när jag tänker efter.
Utebliven eller bristande sexlust, är det också något som hör till? Jag får nog läsa på lite. 🙂

Förkylningen är bättre nu iallafall. Jag var hos läkaren förra måndagen och fick då utskrivet inhalatormedicin för andningen och opium för hostan och tack och lov har det hjälpt. Visst hostar jag lite fortfarande, men för varje dag så blir det bättre och bättre. 

Vad som också blivit bättre och bättre är sommarvädret. Nu har vi fått tillbaka värmen igen så stranden lockar dagligen. Om bara sambon kommer hem från jobb i tid så blir det en sväng ner till Knähaken på seneftermiddagen. Det är ju så underbart att bara vara där nere. Det fläktar skönt och havet är svalkande och uppfriskande. Det är med åldern som mitt intresse för sol, strand och bad kommit och efter förra sommarens uppenbarelse på nakenbadet så är jag ju som pånyttfödd 🙂


Till top