insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Mental utmattning

Allmänt Permalink0
Efter att en gång varit sjukskriven för utmattningssyndrom av något slag så kommer man aldrig tillbaka till den man var innan. Det tar lång tid att återhämta sig och det är lätt att falla ner igen om man inte är försiktig. Ofta händer det att man fortsätter överskatta sin egen förmåga och tar i och jobbar mer än man tål. Jag är inte annorlunda.

I början när jag började jobba så hade jag 56 timmar per månad de första två månaderna. Det var en bra mjukstart. Dessvärre gjorde omständigheter på jobb att jag i februari jobbade 186 och i mars 211 timmar. I april kommer jag att ha jobbat cirka 170 timmar när månaden är över. 
Jag både vet och känner att det blivit för mycket. Jag hinner inte återhämta mig efter varje arbetspass. Detta innebär att jag inte orkar ha ett privatliv. Jag orkar inte ha en rolig och innehållsrik fritid. All min lediga tid går åt till att vila, vila, vila och försöka återhämta mig för att orka gå till jobb igen. 
Jag har inte träffat mina älskade brorsbarn på jättelänge och jag saknar dem så smärtsamt mycket. Detsamma gäller mina 4 "barnbarn". Mommes älskade busar. Äldsta barnbarnet skrev till mig häromdagen och frågade hur det var med mig för hon saknade mig. Jag började gråta och kunde inte svara henne just då. Älskade unge ❤️
Denna veckan är jag ledig tisdag till torsdag så jag tänkte jag ska försöka åka och träffa dem på onsdag. Jag behöver gokramar av Ettan, varmkramar av Tvåan, buskar ar av Trean och massa bebismys med Fyran ❤️💙💜💚

Till top