insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Vikten av rätt mat och träning

Allmänt Permalink0
Ja, jag är fett. Men det betyder inte att jag är dum i huvudet.
Jag är faktiskt så pass smart att jag vet att jag har mig själv att skylla. Man kan inte njuta av mat så mycket som jag gör utan att röra mycket på sig och sen tro att man ska bli smal.

Jag vägrar att anpassa mig efter nån diet. Jag har testat gi och lchf. Och visst har det väl funkat till viss del. Men varför inte bara äta äkta varor och äkta mat? Ät naturligt och ekologiskt så tror jag du mår bättre och dessutom förbättrar dina chanser att bli av med övervikten.

Lägg till det ett par timmars träning och/eller motion varje vecka sen är du snart i trim.

Personer som går på diverse dieter och inte unnar sig God mat och sen tränar en till två gånger per dag, de oroar mig. Kan det verkligen vara sunt att göra så med sin kropp??

Hur länge orkar man med denna sortens träning? Den dagen jag börjar träna (ja, den kommer snart) så tänker jag implementera träningen i mitt liv. Den ska alltså ingå som ett naturligt inslag i mitt liv. Inte nåt jag gör just nu för att gå ner i vikt eller komma i form utan för att må konstant bra.


Kroppen mår inte bra av att jojo-tränas. Den vill ha konstant träning.

Ja, här var mina tankar för dagen. Unna nu er ÄKTA kanelbullar idag. Om ni tycker om kanelbullar alltså. :-)

Tjingeling
Till top