insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Jomen, varför inte?

Allmänt Permalink0

Tiden går.... Trots mörka moln så går det ändå ganska snabbt. Vi är snart inte i juni och sommarvärmen har varit framme några dagar :)


Även fixandet i huset går framåt, trots den stora bristen på inkomster. Lilltösens rum är nu målat, tapetserat och golvlagt så nu har hon flyttat in och planerar för fullt inredningsdetaljer :)

Min älskade Man bestämde sig för att själv snickra ihop en sängram till henne. Hon har två 90-sängar på sitt rum eftersom även pojkvännen sover här ibland och hon ville ha en ram till dessa. Så Mannen kollade runt på nätet och hittade en fin sängram som han nu håller på att snickra ihop :) 

För att få in lite pengar till matkassan så har jag börjat virka på beställning. Just nu håller jag på med en kofta till en av Stortösens vänner och förhoppningsvis får jag snart mer önskemål för jag tycker det är roligt att virka. Och det är väldigt rogivande. Det är skönt terapiarbete. 
Mitt mentala mående fortsätter jäklas med mig och i största möjliga mån undviker jag att köra bil några längre sträckor. Jag har förvisso inte haft nån ny "blackout" sen sist, men den skrämde mig så jag tar inga risker 

Eftersom vi nyligen flyttat så fick hela familjen vars ett jojo-kort med fria resor i hela Skåne under två veckor så jag tänkte att jag och Mannen ska packa en matsäck och ge oss ut på resa :) Det kan bli riktigt skoj. 

Ja, det var en kort uppdatering, men klockan ringer 8 imorgon så nu tänker denna skönheten se till att få sig lite skönhetssömn ;)

Toodeloo 

Till top