insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Oj vad tiden går

Allmänt Permalink0

Det är ett tag sen sist nu. Beror på flera anledningar. 

Vi har ju flyttat till vårt drömhus och renoverar för fullt!!  Det går långsamt framåt, men imorgon kan Stortösen (förhoppningsvis) äntligen flytta in i sitt sovrum. Så fort det är klart så börjar vi med Lilltösens sovrum. :-) 

Vi har passat på att roa oss lite också. Det var Malmö öl- och whiskymässa förra helgen så vi åkte ner och roade oss några timmar. Smakade på lite olika drycker och bara njöt. Det är ju så himla smidigt att kunna ta tåget här ifrån. Tog en halvtimme att gå ner till stationen och vädret den dagen var helt underbart! 

Jag har passat på att bli sjuk också. Blev förkyld igen och var tämligen utslagen i 4-5 dagar förra veckan, men nu mår jag bättre igen :-) 

Just det, jag fyllde nu år för ett tag sen också och då kom mina snälla syskon och min kära exmake och gratulerade mig. Det var himla trevligt och jag fick fina presenter. 

På måndag blir det läkaren igen för att försöka få mer sjukskrivning. Jag kan inte gå in på detaljer om jobbet, men ni som känner mig personligen antingen vet redan eller kan fråga om ni vill veta. Hursomhelst så är jag INTE i skick att gå tillbaka till jobb. Jag har efter alla trakasserier och lögner blivit så skadad att bröstet knyter sig i ren ångest bara vid tanken på att gå dit :-( 

Men nu ropar sängen på mig så det får bli mer skriverier en annan dag. 

Toodeloo och nattinatt 

Till top