insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

God Jul

Allmänt Permalink0
I denna familjen så börjar julen firas på lillejulafton. Då firar jag med mina barn. Julafton brukar jag vara hemma och bara ta det lugnt och äta fleskesteg med alla tillbehör. 
I år blev det dock så att den äldsta av Mommes älskade bonusbarnbarn ville fira jul med Momme och Moffe och då var det ju bara till att anpassa sig. Jag kan ju inte säga nej till mina älskade barnbarn ❤

Så i eftermiddags drog vi till La och myste med hela familjen. Lillhönan fick ett Ikeakök i julklapp så Momme satte sig givetvis och skruvade ihop det medan de andra spelade ps4. 
Jösses så glad Lillhönan blev 😊

När det blev dags att köra hem och börja på kvällens middag så fick jag en go kram av min favvokille, ett härligt leende och en kram från lillhönan medan äldsta busan gav mig en stor kram samt en väldigt kärleksfullt placerad puss på kinden. Den kärleken jag får av dessa goa ungar är obeskrivlig och mycket ömsesidig. 

Till top