insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Bitchig

Allmänt Permalink0
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article18135629.ab


Jag såg denna artikeln på nätupplagan och var ju givetvis tvungen att läsa den, då jag alltid blir lika förvånad över en så kallat "seriös" tidnings kåthet på skvaller. 

Tydligen har denna tösen varit med i skönhetstävlingar för barn och varit med i "Toddlers & Tiaras" (en hemsk serie som handlar om just skönhetstävlingar för barn och deras gräsliga föräldrar). Just denna tösen (Honey Boo Boo [what???]) har dessutom fått en egen serie efteråt. Som om det inte räckte med alla andra iq-befriade "reality"-serierna som sänds. 

När jag ser bilderna på familjen så slås jag dessutom av hur väldigt mycket "trailor trash" det lyser kring dem. Med tanke på hur kända de tydligen blivit i USA så känner jag att även jag borde kunna ha en ärlig chans att bli "världsberömd" i det landet. Ska bara komma på något riktigt iq-befriat, ytligt eller idiotiskt att göra. Ju mer "hillbilly" man är, desto lättare är det nog att bli känd. 

Till top