insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Oj vad tiden går

Allmänt Permalink0
Idag är det 2 månader sedan senaste inlägget. Då var det min födelsedag och idag är det min namnsdag 🙂

Det har hänt en hel del och vid flera tillfällen har jag sagt "detta måste jag blogga om", men det har inte blivit av. Så jag får väl försöka sammanfatta lite nu. Minns inte allt, men det största är det jag reagerade över igår. 

Sambon kommer hem och berättar att han kört 41 kubik fullt drickbart vatten till destruktion. Dessutom ska han köra iväg ungefär lika mycket på måndag. 

Vi har alltså stor vattenbrist i hela världen, men detta företaget ska byta design på flaska och etikett och därför slänger de 100-tals kubik med vatten som inte passerar bäst före-datum förrän i slutet av året. DET ÄR VANSINNIGT!!!
Företagen MÅSTE ta sitt ansvar! Sälj ut vattnet billigare, skänk det till bättre behövande. Häll tillbaka det i naturen så grundvattennivån får en chans att öka. 

Jag anser att politikerna måste ta itu med detta problemet. Jag kommer även att kontakta berörda företag och be dem tänka om. 

Vad har mer hänt? Jo, vi hade det traditionella 1 maj-firandet även i år. Långt ut på vischan. I år var det dålig uppslutning, men vi som var där hade det väldigt trevligt. Även om det var lite kallt.

Vi har även byggt bur till katterna. Äntligen!!! Vi har "taket" kvar, men det kommer snart. Det har inte direkt varit väder för katterna att vara ute de senaste dagarna ändå.

Sambon fick en körning till Sthlm strax innan påsk och jag fick följa med. Det var himla kul att vara "ute på vägarna" och sova i lastbilen så det gör jag gärna fler gånger. 

Givetvis har det hänt mycket mer, men minnet är inte det bästa. Dock händer det snart en viktig sak. Den 26 maj är det val till EU! Röstkorten har skickats ut så nu behöver ni bara läsa på och bestämma vem/vilka ni ska rösta på.

Tills vi hörs nästa gång ❤️ 
Till top