insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Hemmets helga vrå

Allmänt Permalink2
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16651316.ab
 
En man har åtalats för att ha gått naken i sitt egna hem. En kvinna har gått förbi utanför och sett mannen stå naken i fönstret och prata i telefon. Hon blir upprörd över detta, går hem och hämtar sin man som följer med tillbaka och börjar filma den nakna mannen.
Den som borde åtalas i detta fallet är ju den "förnärmade" kvinnan och hennes make. Dels för att de är "fönstertittare" men framför allt för att de olovandes har filmat mannen i HANS EGNA HEM!!!
 
Mitt hem är min borg och däri står det mig fritt att klä mig (eller icke klä mig) som jag vill.
Vill jag gå runt naken i mitt hem för att jag känner att kläder endast är en belastning och ett hinder i mitt liv, då ska jag få lov att gå runt naken i mitt eget hem.
Vill jag gå naken för att jag helt enkelt tycker att det är så skönt, då ska jag inte behöva oroa mig för att grannarna anmäler mig för förargelseväckande beteende.
Vill jag idka intimt umgänge med min partner så ska jag få lov att göra det i mitt eget hem utan att först rulla ner rullgardinen.
 
DU MÅSTE INTE TITTA IN GENOM MITT FÖNSTER OM DU INTE VILL SE VAD JAG GÖR!!!!
Om du störs av att jag är naken, titta inte då.
 
Givetvis står jag inte naken i fönstret (mest för att skona omgivningen) men jag vill iallfall kunna gå förbi mitt fönster naken om jag skulle vilja det. Ge f*n i att vända huvudet åt mitt hus. Vill du inte se min blekfeta, nakna kropp, då ska du baske mig inte titta hitåt heller. Och tittar du iallafall, SKYLL DIG SJÄLV DITT NYFIKAN ELÄNDE!! Och skaffa dig ett eget liv.
Till top