insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

2018 är över

Allmänt Permalink0
Imorgon är det nyårsafton och ett helt år är till ända. När jag i morse låg i sängen och tittade ut genom fönster så tänkte jag på året som gott.

Vi har tvingats flytta 2 gånger pga oseriösa kontrakt. Vad förlorade en farbror till ALS. Jag har slutat på mitt jobb då det inte längre var hälsosamt för mig att jobba med den brukaren. Ändå kände jag imorse att det har varit ett bra år.
Ett bra år eftersom vi äntligen har en bra och seriös hyresvärd. 
Ett bra år eftersom jag äntligen känner mig trygg med vårt boende. 
Ett bra år eftersom vi nu bor nästa precis så avskilt som jag trivs med. 
Ett bra år eftersom min familj och mina närmaste mår bra och har hälsan (mer eller mindre).

Nu är det bara drygt 26 timmar kvar av detta året och ett helt nytt och ofördärvat år kommer oss till mötes. Med stor glädje och förhoppning om ett fantastiskt 2019.
Förhoppningsvis får vi en vit vinter i början av året. Förhoppningsvis får vi ännu en varm och härlig sommar. Förhoppningsvis får vi äntligen en regering i vårt land. 
Förhoppningsvis får min systerdotter en bra graviditet även nu i slutskedet så jag kan bli lycklig gammelmoster i mars. 
Förhoppningsvis fortsätter mina närmaste att få ha hälsan och lyckan i sina liv.

Om framtiden vet vi inget. Om det förflutna vet vi förhoppningsvis tillräckligt för att arbeta för en bra framtid. Om nuet vet vi bara att vi ska leva livet till fullo. 
Låt inte det negativa dra ner dig. 
Mår du dåligt eller har oro eller ångest så ställ dig själv frågan om du kan göra något åt anledningen. Om ja, så gör det så du slipper må dålig. 
Om nej, så släpp det för du kan ändå inte göra något åt det. 
Förlita dig inte på att andra ska lösa dina problem. Det är bara DU som kan forma ditt liv. Låt inte andra människors negativitet dra ner dig. Låt inte andras problem bli dina problem. Se inte problemen, se lösningarna. 
Bestäm dig för att må bra och ha ett lyckligt liv så är chanserna 100% högre att det blir så. Än om du bara traskar vidare i sörjan. 

Gott slut till alla mina läsare. Vi ses nästa år ❤️ 

Till top