insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Människors idioti

Allmänt Permalink0
http://www.skanskan.se/article/20130508/ESLOV/130509523/1005/-/pojken-satt-minst-sex-timmar-i-bilen
 
Nu är våren kommen och värmen med den. Detta i sig är förvisso inget unikt eller ovanligt. Det händer varje år. Det som är märkligt är att rasen homo sapiens än en gång bevisar att "en gång korkad, alltid korkad".
 
Varför ska det vara så erbarmligt svårt att lära sig??? Av både egna och andras misstag. Varför ska det vara så infernaliskt svårt att faktiskt använda de små går och tänka lite???
 
Vi börjar med artikeln jag hänvisar till. Nu vet jag inte varför just detta stackars barnet var instängt i bilen i SEX timmar, men det är en bra början till det jag ska skriva.
 
Om du tar med dig ditt lilla barn till exempelvis affären för att handla och det lilla hjärtat råkar somna under bilfärden, MAN LÄMNAR INTE KVAR BARNET SOVANDE ENSAMT I BILEN MEDAN MAN GÅR IN OCH SNABBT HANDLAR!!!!!
Har du tagit barnen med dig så får du också ta följderna. Vilket kan bli ett grinigt och gnälligt barn i butiken ja, men då får du ta det. Man lämnar inte ett barn ensamt i bilen. PUNKT SLUT.
 
Det börjar cirkulera på bland annat facebook och instagram bilder med hur varmt det blir i bilen under dagen. Beroende på om det är sol eller skugga. Detta för att uppmärksamma människor på att INTE LÄMNA SINA HUSDJUR I BILEN NÄR MAN GÅR OCH HANDLAR ELLER LIKNANDE!!!!
Det är samma här. Tar du med dig ditt djur i bilen så får du banne mig ta med djuret ut när du själv går ut också.
 
Nästa gång du funderar över om du ska ha med dig barnet eller djuret i bilen, sätt dig själv en timme eller två i en avstängd bil i solen, men fönstret nedrullat endast några centimeter och i bästa fall med en flaska varmt vatten. Se hur bra du mår då. Och för att riktigt visa hur korkade somliga människor är så kan du få sätta upp ett så kallat "solskydd" för bakrutan (i tron om att det minskar värmen i bilen). Så får du se hur våra djur har det instängda i en bil medan vi shoppar och roar oss.
 
När du har testat så får du gärna kommentera detta inlägget och berätta hur det gick.
 
Till top