insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Trött och nöjd Diva

Allmänt Permalink0
Vilken dag jag haft!

Den började med att sambon och bonusdottern kom in och väckte mig med sång och frukost på sängen. Och presenter. Frukosten bestod av champagne, jordgubbar, hallon, blåbär, vindruvor, croissant och Nutella. Samt två bullhalvor och börja med. Jösses så himla gott det var. 

I paketen var det ett alldeles eget fiskespö, en låda med fiskegrejor, en plåtlåda men retromönster och en stor ask Anton Berg chokladpraliner. Lycklig som ett litet barn blev jag. 

I eftermiddags kom Lilltösen. Hon hade med en flaska vin till mig. Samt en föryngrande *hrmpf* ansiktsmask som jag skulle ha på mig. Efter det körde sambon oss till Råå där Lilltösen hade bokat in oss på thaimassage. 
Mamma Mia så skönt det var. Vanlig massage har jag ju varit på innan, men thaimassage var första gången och jag kan säga att hädanefter blir det thaimassage. Öm som sören och alldeles trött i kroppen efteråt, men en mycket uppskattad present. 

Hem igen en stund och vila och plötsligt knackar det på dörren. Då är det Stortösen som kommer ❤️ Än en gång ska vi ut och köra. Vi hamnar på Linnea & Basilika i Hyllinge där jag bor bjuden på middag. Jag älskar ju kyckling i röd curry så det fick bli det. Guuuuu så gott det var. 

Nu ligger jag hemma i sängen och är såååå nöjd med dagen. Jag har blivit uppvaktad och uppassad hela dagen och även om det kändes lite konstigt så var det ändå helt underbart. 

Tack till min älskade familj för att ni gjorde denna dagen så bra och stort tack till alla vänner som gratulerat mig på Facebook. 

Imorgon är det vanlig dag igen och slut på uppassningen, men det är ju bara 5 år till nästa gång jag kommer begära det 😉


Till top