insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Vårda relationer

Permalink0
För att säkerställa möjligheten till ett lyckligt förhållande så är det viktigt att uppmärksamma varandra och visa villkorslös kärlek. 
Små lappar med kärleksfulla ord, flörtiga sms, smekningar i förbifarten. Eller som idag. Jag bjöd min Älskade på hemgjord pizza och hemgjord pizzasallad när han kom hem från jobbet ikväll. Mycket uppskattat var det. Den stackaren är inte van vid att få god, hemlagad mat serverad. 

Även vänskapsrelationer måste vårdas. Min älskade vän och "fru" ska opereras imorgon och hon bad då mig att hjälpa hennes man om nåt händer henne. Givetvis skulle jag hjälpa honom om nåt händer henne, men nu kommer inget att hända henne. Jag kommer alltid att finnas där om de behöver mig. 

Familjerelationer är även de väldigt viktiga att vårda. De sköter inte sig själva. Även om blod är tjockare än vatten så måste man ändå visa uppskattning och kärlek om man vill ha en kärleksfull och omtänksam familj. Man måste visa genuint intresse och ge av sin tid. För vad är egentligen tiden värd om man inte har sin familj? 


Till top