insikten.blogg.se

Jag delar med mig av mina åsikter och insikter om det mesta. Konstruktiva kommentarer är välkomna, men jag bestämmer själv om jag ska publicera dem.

Vardagslyx

Allmänt Permalink0

Det har varit en intressant och rolig vecka.
Jag började jobba på 100% i måndags och det har gått förvånansvärt bra. Visst är jag dödens trött på kvällarna, men jag tar det lugnt på jobbet så jag ska orka med hela dagen 😊

Min högt älskade sambo har inte varit på restaurang nämnvärt många gånger så i onsdags bestämde jag och dottern att vi skulle äta på O'Leary's på kvällen. Sagt och gjort. Efter jobb gick vi dit och eftersom det var dagen innan löning så var det inte direkt trångt.
Himla gott var det och vi drack vars en öl till maten. Vardagslyx!
När vi satt där så sa jag att "nästa gång får vi gå till Harry's och äta deras filétoast". Detta nappade dottern på och föreslog dagen efter.
Eftersom jag och Hjärtat hade ett ärende på stan direkt efter jobb så bestämde vi det. Så igår gick vi till Harry's. Vi tog med oss Lilltösen och hennes pojkvän också och hade det himla trevligt. God mat och trevligt sällskap.
När vi hade kört hem alla "barnen" så körde jag och Älsklingen ut till Ödåkra och kollade på trösket. En stor "Humla" körde och tröskade bakom Väla nere vid järnvägen så där stod vi en god halvtimme 40 minuter och jag njöt.

Idag ska jag äntligen till min favoritfrisör igen. Det är drygt 4 år sen sist. Och ikväll blir det kräftskiva på Söderåsen 😊

Jag bjuder på lite bilder också idag

Till top